Grasonderjevoeten.nlGrasonderjevoeten.nl
  • voor 14 uur bestellen = zelfde dag verzonden
  • vanaf € 50,00 gratis verzending (NL & BE)
  • persoonlijk contact met Freek en Sonja!
  • afhalen op afspraak

€ 5 korting vanaf € 50 met code juli5

😍 20% korting op het behang van Lilipinso! 😍

Boekenrekken

Toont alle 9 resultaten

Koop de mooie boekenrekken van 3 Sprouts bij Grasonderjevoeten.nl

De mooie en praktische boekenrekken van het merk 3 Sprouts. Leuk boekenrek met 4 polyester hangvakken voorzien van vrolijke dieren gedrukt op het polyester.

Het boekenrek is een stevig geheel doordat 5 metalen buizen de verbinding vormen tussen de 2 zijpanelen. Ideaal om je mooiste boeken in te bewaren.

Kinderen kunnen heel makkelijk zelf een boekje uit het rek halen en er weer in opbergen vanwege de ideale hoogte van het boekenrek.

Het zeer sterke polyester doek houdt de boeken stevig op hun plek. Een vrolijke aanwinst in huis!

Bekijk de gehele collectie van 3 Sprouts ! Met mooie opbergdozen, speelgoedkisten, opbergmanden, wand organizers, speelkleden en wasmanden.

Houd boeken tastbaar met 3 Sprouts boekenrekken

Wil je de liefde voor lezen bij je kinderen aanmoedigen en tegelijkertijd een opgeruimde en georganiseerde kinderkamer creëren? Ontdek de veelzijdige boekenrekken van 3 Sprouts, ontworpen om boeken binnen handbereik te houden en een speelse uitstraling toe te voegen aan elke ruimte.

Stijlvol design met vrolijke dierenprints

Met hun speelse en kleurrijke ontwerpen voegen de boekenrekken van 3 Sprouts een vrolijke noot toe aan elke kinderkamer. Van slaperige luiaards tot majestueuze leeuwen en vriendelijke olifanten, elk boekenrek is versierd met kleurrijke en charmante dieren die de ruimte tot leven brengen.

Handige opbergruimte

Dankzij de slimme opbergvakken bieden de boekenrekken van 3 Sprouts voldoende ruimte om boeken en andere leesmaterialen georganiseerd te houden. Kinderen kunnen gemakkelijk hun favoriete boeken selecteren en terugplaatsen, waardoor het lezen een plezierige en toegankelijke activiteit wordt.

Duurzame Constructie

Gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn de boekenrekken van 3 Sprouts duurzaam en stevig. Ze zijn ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen het dagelijkse gebruik door kinderen. Zo kun je erop vertrouwen dat deze boekenrekken jarenlang een waardevolle toevoeging zullen zijn aan de kinderkamer.

Stimuleer Leesplezier

Door boeken toegankelijk en georganiseerd te houden, moedigen de boekenrekken van 3 Sprouts kinderen aan om te lezen en hun verbeelding te gebruiken. Met een aantrekkelijke en uitnodigende presentatie van boeken wordt lezen een geliefde activiteit die kinderen urenlang kunnen genieten.

Dankzij de open en lage ontwerp van de boekenkasten kunnen kinderen gemakkelijk bij hun favoriete boeken komen, waardoor ze worden aangemoedigd om zelfstandig te lezen en te verkennen. Dit stimuleert niet alleen de liefde voor lezen, maar ook de ontwikkeling van belangrijke vaardigheden zoals taal en cognitie.

Voeg een speelse en functionele touch toe aan de baby- of kinderkamer met de boekenrekken van 3 Sprouts. Stimuleer de liefde voor lezen en organiseer de boekencollectie op een leuke en toegankelijke manier. Ontdek vandaag nog de diverse dierenprints en creëer een gezellige leeshoek waar jouw kleintje dol op zal zijn!