Grasonderjevoeten.nlGrasonderjevoeten.nl
  • voor 14 uur bestellen = zelfde dag verzonden
  • vanaf € 50,00 gratis verzending (NL & BE)
  • persoonlijk contact met Freek en Sonja!
  • afhalen op afspraak

€ 5 korting vanaf € 50 met code juli5

😍 20% korting op het behang van Lilipinso! 😍

Op voorraad

 34,95

De super leuke Crafty Pony paarden knuffel in de kleur Wit van Crafty Ponies. Crafty Ponies zijn prachtige paardenknuffels en zijn naast erg mooi, super zacht erg leerzaam. Een ideaal cadeau voor alle paardenmeisjes en paardenjongens !

Eigenschappen

Merk

Crafty ponies

Merk

Crafty Ponies

Collectie

Thema

Afmetingen

48 cm

Materiaal

luxueus zacht imitatiebont

  • voor 14 uur bestellen = zelfde dag verzonden
  • vanaf € 50,00 gratis verzending (NL & BE)
  • persoonlijk contact met Freek en Sonja!
  • afhalen op afspraak

Beschrijving

De super leuke Crafty Pony paarden knuffel in de kleur Wit van Crafty Ponies. Crafty Ponies zijn prachtige paardenknuffels en zijn naast erg mooi, super zacht erg leerzaam. Een ideaal cadeau voor alle paardenmeisjes en paardenjongens ! De zachte pluche knuffel is precies op schaal gemaakt en hebben katoenen manen welke je kan vlechten. De Crafty Ponies uitrustingen en accessoires passen op alle paardenknuffels en zijn vergelijkbaar met hoe de uitrustingen en accessoires bij/op echte pony’s past.

Alle Crafty Ponies paarden knuffels en hun uitrustingen en accessoires worden zo realistisch mogelijk gemaakt om kinderen te leren hoe het er allemaal uitziet, hoe het werkt en hoe het past. Het fantasierijke rollenspel is een zeer waardevol voordeel van Crafty Ponies.

De Crafty Ponies paardenknuffels zijn gemaakt van luxueus zacht imitatiebont, dat maakt ze onweerstaanbaar knuffelbaar. En ze zullen dan ook echt overal, maar dan ook overal mee naar toe worden genomen door de gelukkige baasjes!

Inhoud: 
Elk Crafty Pony knuffelpaard komt met zijn eigen paspoortboekje vol met nuttige informatie om kinderen te leren hoe zij voor hun pony moeten zorgen. Een A4 kleurrijk instructie boek wordt bij iedere pony geleverd.

Kinderen kunnen leren en oefenen
De manen en staarten van Crafty Ponies zijn gemaakt van katoen, ze zijn antislip zodat kinderen ze kunnen vlechten.
De staart is op de staartwortel genaaid zodat kinderen kunnen oefenen met het vlechten van een staart. Achter in het paspoortboekje dat bij de pony wordt geleverd, worden instructies gegeven hoe je de manen en staart kunt vlechten.

Afmetingen: 48 cm
Materiaal: luxueus zacht imitatiebont
Inhoud: pony incl. paspoortboekje en instructieboekje
Los verkrijgbaar: overige pony uitrustingen en accessoires (bv dekens en bandages, zadels en hoofdstellen etc etc)
Bijzonderheden: zeer leerzaam

Bekijk hier onze gehele collectie van Crafty Ponies met knuffelpaarden, hun uitrustingen en vele accessoires ! Hier vind je onze collectie knuffels en speelgoed.

Filmpje

Crafty Pony Paarden Knuffel Wit incl. instructieboekje

video
play-sharp-fill